fbpx

Spar penger og betal ned raskere

Samle usikret gjeld i et lån med lavere rente. Du sparer penger og kan nedbetale lånet på kortere tid. Vi hjelper deg på veien med tipsene du trenger for å bli gjeldfri. Ved å trykke på søk nå blir du koplet til vår partner Axo Finans hvor du enkelt søker online.

Slik fungerer det

Sammen med vår partner Axo Finans sørger vi for at du får det beste tilbudet. Din søknad blir vurdert av 21 banker som alle konkurrerer om å få deg som kunde. 

Du kan refinansiere kredittkort og forbrukslån på inntil 500.000 kroner uten sikkerhet

Å søke er uforpliktende

Det koster ingenting

Du får det beste tilbudet

Betal ned raskere

Når ditt lån er utbetalt hjelper vi deg med å nedbetale lånet ditt raskere. Vår guide viser deg nyttige tips du kan bruke. 

Om du reduserer nedbetalingstiden med 1 år, så kan du spare flere tusen kroner.

Eksempel:

Spar 39.939 kroner og bli gjeldfri 1 år tidligere.

Her vises spart beløp ved lån på 200.000 kr betalt ned over 5 år istedenfor 6 år med en effektiv rente på 12% istedenfor 16%. 

Det lønner seg å søke gjennom oss

Vårt samarbeid med Axo Finans sørger for at du har sterke krefter som jobber for deg. Vår prioritet er at du skal få de aller beste vilkårene når du refinansierer dine lån. Med oss får du:

  • Raske svar
  • Personlig oppfølgning
  • Uforpliktende lånetilbud med de beste betingelsene
  • Fleksibel nedbetalingsplan

Et smart økonomisk grep

Å refinansiere er kanskje den letteste måten å spare penger på. Ikke bare er det lønnsomt å senke renta og slippe gebyrer til flere banker, men det gir deg også økonomisk orden. Ett lån er enklere å håndtere enn mange små. Og når du jobber mot målet om å nedbetale raskere er det lettere å bli motivert av å vite at når lånet er nedbetalt, da er du gjeldfri.

Gjør som flere tusen andre. Refinansier dine små lån og kredittkort og spar penger!

Du søker gjennom vår partner Axo Finans. Ved å klikke på linken blir du sendt videre til deres side der du også fyller ut søknadsskjema.

11 424

Søknader behandlet i forrige måned

21

Banker som kjemper om deg

Penger spart

Ved å senke renten

>
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen på denne siden. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies.
Aksepter
Privacy Policy