fbpx

Har du spørsmål? Få svar:  95 48 15 75

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Å refinansiere betyr at du samler alle dine lån til ett lån. Det gjør det enkelt å holde oversikt. Når lånet sikres i boligen får du de beste vilkårene, lang nedbetalingstid og langt lavere rente. Det betyr at du får mindre å betale hver måned og mer penger til overs, Du kan refinansiere alle typer lån, inkasso og betalingsanmerkninger.

Det lønner seg å refinansiere. Start på nytt, raskt og enkelt. Kontakt oss for å få et tilbud.

• Det er uforpliktende
• Det koster ingenting
• Du får det beste tilbudet

Her finner du ikke et langt søknadsskjema fordi vi tror vi kan hjelpe deg bedre om vi snakker sammen.

Du sparer tid, vi får informasjonen vi trenger og søknaden din får rask behandling.

Søk ved å fylle ut skjemaet

Maks 250 tegn

Ved å klikke "Send inn" samtykker du til våre Vilkår.

Fordeler med å sikre lånet i boligen 

De største fordelene er at du får lavere rente og lengre nedbetalingstid. Det betyr at du får lavere månedlige utgifter enn ved å betale ned på hvert enkelt lån. Om du trenger å få økonomisk pusterom og rydde opp i økonomien så er dette en svært gunstig løsning.  

Hvor mye lavere blir dine lånekostnader?

9 av 10 får lavere månedsutgifter

Har du dyre lån, kredittkortgjeld eller inkassosaker? Dersom du kan stille sikkerhet i bolig kan du refinansiere all type gjeld. Bli kvitt lån og anmerkninger på dagen og start på nytt. Da kan du også få råd til å gjøre andre ting enn å betale dyre renter.

Flere får lån gjennom oss fordi vi ser på helheten i din økonomi. Uansett om du tidligere har fått avslag i banken, har variabel inntekt, mye gjeld eller betalingsanmerkninger- så kan alle søke om å få redusert lånekostnadene. Vi bryr oss om det som skjer i fremtiden, ikke det som skjedde i fjor. 

Kan du også få lavere månedskostnader?
Ta det neste steget 

Derfor bør du samle lån i boligen

Å samle dine lån kan gi deg store fordeler. Den viktigste for mange er at lånekostnaden hver måned blir lavere.

Mange refinansierer til et nytt forbrukslån, men dette gir ikke nødvendigvis de laveste månedskostnadene. 

Ved å isteden samle alle dine lån til et boliglån gir det deg bedre rente og bedre vilkår. Det betyr enda lavere månedskostnader, og at du blir kvitt forbrukslån og kredittkortgjeld en gang for alle.

Mange eier i dag en bolig som har steget i verdi. Økt boligverdi gir deg muligheten til å samle forbrukslån, kredittkortgjeld og annen type gjeld i ett lån. Løsningen er svært enkel og består av å øke boliglånet, betale forbrukslån og kredittkort, og deretter betale ned på boliglånet som før. 

Ikke bare blir lånekostnadene dine lavere hver måned, men det er også lettere å holde oversikt over ett lån istedenfor mange små.

Hvem gjelder dette for?

Vi forstår at man kan møte utfordringer i livet. Derfor betyr det ingenting om du har mye kredittkortgjeld, betalingsanmerkninger eller variabel inntekt. Vi ser på helheten i  økonomien og hva fremtiden bringer. Det er derfor hjelper vi flere å finne en løsning som passer for deres økonomi. Det viktigste er at du har en inntekt, og en bolig. Da kan vi se på din sak helt uforpliktende og uten kostnad.

Hva kreves for å få lån?

Du må stille bolig eller fritidsbolig som sikkerhet. Om du ikke eier egen bolig kan du kanskje få hjelp av noen som er villig til å stille som sikkerhet for deg.

I tillegg må man ha inntekt til å betjene lånet. Man kan også være flere som deler på lånet ved å benytte en medlåntager. Det kan være en fordel dersom inntekten din ikke er høy nok alene til å kunne betjene et lån.

Lån kan innvilges inntil 85% av markedsverdien på boliger, og 75% på fritidsbolig.

Priseksempel lån: effektiv rente 4,85%, Lånebeløp 2.mill.o/25 år, Kost: 1.595.480 kr Totalt:3.595.480 kr

Kontakt oss for en uforpliktende prat

>
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen på denne siden. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies.
Aksepter
Privacy Policy