fbpx

Om oss

Vekst Finans AS ble dannet fordi vi så et behov for at hvem som helst kunne få personlig veiledning når de leter etter et lån, enten du er privatperson elelr en bedrift. Hvilket lån som er rett for deg, og hvilke låneprodukter som finnes i markedet er ikke alltid lett å holde oversikt over.

Vi har lang erfaring med finansiering til både person- og bedriftsmarkedet. Hos oss kan du føle deg trygg på at vi jobber for at du skal få en god løsning på ditt behov.

Vår veiledning er individuell og basert på akkurat din situasjon. Tjenesten er helt kostnadsfri for deg som privatkunde og du velger selv hva du ønsker å gjøre dersom vi sammen kommer frem til en løsning. Vekst Finans samarbeider med ledende banker, men tilbyr skreddersøm til våre lånekunder.

I dag har vi et eksisterende samarbeid med BlueStep Bank og Nordax Bank. Vi jobber med et mindre antall banker fordi vi tror at det gir deg en bedre tjeneste. Istedenfor å bruke tid på mange banker bruker vi heller tiden på å finne en skreddersydd løsning til deg,

Vi bistår deg hele veien i søknadsprosessen og du får individuell og personlig oppfølging fra oss.

>