fbpx

Vi bryr oss om Lån

og Finansiering for din skyld

Du kan motta våre e-poster om privatøkonomi direkte i din innboks.  Legg igjen din e-postadresse og motta interessante artikler med jevne mellomrom.

Ved å bli med på e-postlisten samtykker du til våre vilkår.

Du har fått godkjent lån!

Det er få ting som er mer tilfredsstillende enn å si de ordene. Vi vet at det betyr mye for mange av våre kunder. Takket være disse ordene har de fått ryddet opp i sin økonomi. De har fått en ny start som de kanskje ikke trodde var mulig. 


Belastningen med å ha det trangt økonomisk er stor. Alle tankene om fremtiden, drømmene man vil realisere, pengene på konto strekker ikke til. Alt blir satt på vent mens nye regninger kommer ned i postkassa. 

Derfor finnes vi. 

Vi hjelper våre kunder med å samle sine lån slik at de skal få realisert sine fremtidige planer. Kanskje er de små, som å gjøre noe for barna. Kanskje er det stort, som å bli gjeldfri, eller spare til en reise man har drømt om. For noen er fremtidens plan å unngå tvangssalg av huset og få mat på bordet. Så brutalt er det, og så forskjellig kan behovene være.

Om teamet på Vekst Finans

Hos oss jobber høyt kompetente personer som har lang erfaring fra jobber i finansieringsselskaper. Med bred finansiell bakgrunn bakgrunn er vi i stand til å forstå og håndtere økonomiske utfordringer. Vi kan hjelpe deg.

Vårt løfte til deg

Du skal få det beste lånetilbudet

Vi bruker vår forhandlingsmakt mot bankene vi samarbeider med for at du skal få gode betingelser.

Det er alltid gratis og uforpliktende

For privatpersoner vil vår hjelp alltid være gratis og uforpliktende.

Du får personlig oppfølgning gjennom hele prosessen

Du står ikke alene. Vi hjelper deg med å svare på spørsmål og hjelpe deg fra start til slutt.

Er din sak den neste vi skal behandle?

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, og håndterer all kontakt med banken. Du forholder deg til en fast kundekontakt hos oss. I tillegg innhenter vi all dokumentasjon og skaffer oversikten for deg. 
Når lånet ditt er godkjent vil alle utbetalinger gå direkte til de du skylder penger. Dette gjør vi for deg. Du trenger ikke gjøre noenting annet enn å signere dokumentene.

Når lånet er utbetalt har du blitt kvitt lån og annen gjeld, og du har nå kun ett lån å forholde deg til. Enkelt, sant?

Tror du at refinansiering kan spare deg for penger og redusere dine månedskostnader? Da er det enkelt. Søk hos oss i dag.

SØK OM DITT LÅN HER

Søknadsprosessen er rakst og effektiv. Du kan velge å laste opp vedlegg nå eller senere. 

JEG HAR FLERE SPØRSMÅL

Les våre svar til de oftest stilte spørsmålene. Om du ikke finner svaret ditt her kan du kontakte oss.

>
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen på denne siden. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies.
Aksepter
Privacy Policy