fbpx

Vårt oppdrag er å hjelp deg med å få mer penger til overs

Problemet

Å leve et liv skal handle om noe annet enn å være bekymret for økonomien. Altfor mange av oss lever med dyr gjeld som påvirker oss negativt i hverdagen. Mange ønsker seg en løsning, men opplever refinansiering som noe stort og utfordrende. Slik skal det ikke være.

Løsningen

Vi ordner refinansiering, og gjør økonomien rustet for fremtiden. Vi gir deg verktøyene, kunnskapen og eksperthjelp for å hjelpe deg med å refinansiere lån og komme deg videre. Alltid helt gratis og uforpliktende.

Hva vi gjør

Vår komplette tjeneste for refinansiering gjør det lettere enn noen gang å refinansiere gjeld, inkasso, betalingsanmerkninger og alle andre økonomiske forpliktelser du måtte ha. Vi skaffer deg deg beste avtalen.

Vår historie

Det var i 2018 at vi bestemte oss for å starte Vekst Finans for å hjelpe folk med å komme seg ut av forbrukslånsbankenes harde grep. Bort fra baksiden av bankenes velvillighet til å låne ut penger.. trang økonomi, inkasso og betalingsanmerkninger. 


Mange kunder ønsket hjelp til å komme seg gjennom prosessen med refinansiering, og få innhentet tilbud fra flest mulig banker. Dermed startet vi en personlig tjeneste, der kunden forholder seg til oss, og vi forholder oss til alle bankene. 

Våre eksperter

Med Vekst Finans har du et menneske ved din side hele tiden. Vi er her for å spare deg for tid og gi deg mindre stress.


Vår team hjelper deg med å finne deg beste tilbudet på refinansiering, og med vår komplette refinansierings prosess vil du hele tiden ha støtte fra både oss og våre partnere. 

Få med deg vårt nyhetsbrev & andre saker

Sparetips, spesialtilbud og nye produkter og tjenester, rett til din innboks, cirka en gang i måneden. Du kan melde deg av når som helst. 

>
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen på denne siden. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies.
Aksepter
Privacy Policy