fbpx

www.vekstfinans.no og Vekst Finans er eid og driftet av Vekst Finans AS og kan inneholde reklame, sponset innhold, betalte lenker eller andre former for innhold som kan generere inntekt. 

Vekst Finans forholder seg til gjeldende lovverk og andre markedsføringsstandarder. Vi tror på ærlighet med våre kunder i vår relasjon, mening og identitet. Kompensasjonen selskapet får fra sine samarbeidspartnere kan påvirke type innhold på siden samt tema på blogg.

Vekst Finans blir aldri direkte kompensert for å gi sin mening om produkter, tjenester, websider eller andre emner. Meningene og oppfatningene som uttrykkes på denne siden tilhører i sin helhet forfatterene. Om vi hevder eller fremstår som eksperter på enkelte emner, produkter eller tjenesteområder, så vil vi kun fremheve produkter og tjenster vi mener, basert på vår kunnskap, er verdt en slik fremheving. Enhver påstand om produkt, tjeneste eller tilbud om et produkt eller tjeneste bør verfiseres fra produsent eller leverandør.

Denne siden har ikke innhold som kan lede til interessekonflikt.

Vekst Finans AS gir ingen uttalelser, garantier eller forsikringer om innholdets nøyaktighet, valuta eller fullstedighet på denne nettsiden, eller på nettsteder som er lenket til eller fra dette nettstedet.

Kontakt

Hvis du har spørsmål angående denne policyen, eller om din bruk av nettstedet vårt, kan du kontakte oss her: kontakt@vekstfinans.no

Vekst Finans AS, 0452 Oslo

>
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen på denne siden. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies.
Aksepter
Privacy Policy